Sebastian Andersson – VVS konsult

Sebastian AnderssonAllt började i julas när jag kände att jag gått upp alldeles för mycket i vikt. Det hade blivit för mycket fest och med mitt nya stillasittande jobb så rann det bara iväg. På 1 år gick jag upp 10 kilo och då kände jag att jag va tvungen att ta tag i det hela!
Jag körde ju thaiboxning sen innan och då träffade jag Johan som va min tränare i någon termin eller två. Jag läste på nätet att han hade blivit klar med sin PT utbildning så jaghörde av mig till honom. Under de första 10 veckorna gick det väldigt bra! 1 dag i veckan körde jag med Johan och resten tog jag hand om själv med både thaiboxning och gym.  Med Johan flåsande i nacken så körde jag på med bra kost,effektiv träning och jag tyckte det var skitskoj att åka till gymmet!
På dessa 10 veckor hade jag tappat cirka 8 kilo och 10 cm runt midjan så jag är mer än nöjd! Med rätt kost och rätt träning når man framgång!