Vian Delsoz – gymägare och thaiboxare

Vian DelsozJag tog hjälp av Johan inför en thaiboxningstävling då jag behövde hjälp med att gå ner ett par kg och även med ett effektivt träningsupplägg.
Utifrån min livsstil och min dåvarande kost och träningsregim så anpassade Johan båda därefter men med förändringar och framförallt struktur för att det skulle vara lätt att följa, hinnas med och ge resultat.
Tack vare att han var lyhörd över mina egna önskemål så fick jag den push och det upplägg som passade mig.
Förutom själva upplägget så har Johan även stöttat mig med att pusha på via mail, alltid svarat på frågor och varit tillgänglig för feedback när som jag behövt det.
Det enda jag saknade var att ha möjligheten att träna för honom personligt men ser fram emot att i framtiden ge mig på ett riktigt svettigt PT pass under hans ledning.
Jag hittade faktiskt Johan genom en vän som sökte på PTs inom Thaiboxning, hon fastnade för honom då han verkade kunnig och dessutom själv aktiv inom tävlandet. Efter att själv har försökt hitta någon som matchar mina krav så blev jag riktigt glad och nöjd över att ha hittat just Johan.